Post by cesbtowsselwaimi on Feb 9, 2022 9:19:54 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Monsters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Monsters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tanrı modunu etkinleştir ▞▞▞
▞▞▞ Merge Monsters 2022 version ▞▞▞
wc varawser
bu çok eğlenceli bir oyun
Canavarları birleştirirken mücevher alırsanız, doğrudan kasaya giderler ve onları kasadan çıkarmak için 7.99 $ ödemeniz gerekir.
İlerlememizi kaydedebilmemiz için bir senkronizasyon özelliğine sahip olabilir miyiz... pleaaaasssee? ❤️ Ayrıca canavarların her birinin konseptleri harika! Canavarların isimlerinde bulunan referansların her birini sevin! 😊
Magic Finger 3D Arcade tux
Ne zaman iki katı kazanç için video izlesem, zamanın yarısından fazla bir süre boyunca aynı reklamdan COUNTLESS izledikten sonra bana aynı şeyi sunuyor. Aptal. Düzeltme şansınız var mı?
oynaması da eğlenceli bir oyun bağımlılık yapıyor. Birleştirme kısmından çok keyif alıyorum.
Dün ücretsiz olan bonusları almak için bir eklenti izlemem gerektiğine karar verene kadar harikaydı veya çifte ödül için reklam izle
harika ama neden üç evrim var
Sevdim. Biraz yavaş birleştirme. Ama çok tatlılar
Bu oyun harika, 2 haftadır oynuyorum ve hala eğlenceli! canınız sıkılıyorsa kurun. 😃🌈😃🌈😃🌈😃🌈
Yapacak daha fazla şeye ihtiyacı var
Bu oyun tüm doğru noktaları vuruyor.. iyi iş!
Süper
Bu, freemiun yapmanın harika bir yoludur. Yalnızca oyun içi para birimini kullanarak ilerlemenizi hızlandırabilirsiniz. Reklamlar isteğe bağlıdır ve zaten ücretsiz olan bir hediyenin bonusu olarak ifade edilir (örneğin, sırf bir reklam için şimdi beş şeyi ücretsiz alın veya bir reklam izleyip on tane alın). Ücretsiz oyuncular için kasıtlı olarak işleri eğlenceli hale getirmeye çalışmayan bir oyunu seviyorum ve şimdiye kadar bu tasarıya uyuyor. Canavarlar da sevimli ve sihir sisteminin tadını çıkarıyorum.
Tatlı! Pokemon'u birleştirmek gibi. Gerçekten zevk alıyorum.
Oyunu seviyorum ama para sistemi pek iyi değil. Çok az para kazanıyorsunuz ama herhangi bir şeyi yükseltmek çok pahalıya mal oluyor. Şu anda en iyi canavarım 46.1 yapıyor, ancak yükseltmeye çalıştığım canavarların yumurtlama seviyesini yükseltmek bana 207 milyara mal oldu. Bu benim ana şikayetim, birkaç küçük şey var.
bu en iyisi
İyi. Oyun sevimli ve eğlenceli. Daha yüksek seviyeli canavarları yumurtlamak için seviye atladığınızda, düşük olanlar yeni en düşük yumurtlamaya gider. Kilidi açılabilir hikaye hoş bir dokunuş. Çok Kötü. Herhangi bir bonus için reklam izlemeyin. Birkaç kez denedim ve reklamlardan sonra bonus yoktu. Genel olarak keyif aldığım bir oyun ama bonusu ve birçok denemesi şimdilik 3 Puan vermeli.
Oyunu seviyorum ama... Portal Puanlarını nasıl kazanıyorsunuz? Portala tıkladığımda portal puanının altında 70 yazıyor ama kullanmama izin vermiyor, yine de en az 20 puana ihtiyacım var diyor.
iyi ve güzel
tekrar kontrol edeceğim
iyi canavar
DP
Bu oyundan nefret ediyorum sıfırlıyor en başından oyuna geri dönüyorum bu canavar için çok çalışıyorum sıfırlıyorum lütfen bana şu anki gücümü geri getir
Gerçekten keyif aldım ama portal gücünde 50 ve 3.2k canavarına kadar tüm yolu aldım ve bu sabah giriş yaptım ve tüm oyunu benim için sıfırladı, bu utanç verici çünkü tüm o ilerlemeyi tekrar yapmam gerektiğini biliyorum 😔
Bu oyun oyuncular için çok iyi ve eğlenceli bir oyun................................................. .......................................Bu oyunu seviyorum....... .fazla..................... ...... .......... .... . ..... . ... ................. .. .. çok fazla .................... .... ....,...... .....
güzel bir birleşme/tıklayıcı, renkli canavarlar (pokemonish) ve reklamlar konusunda çok saldırgan değil
Bu en iyi oyun ve bu oyunu seviyorum ve çok eğlenceli ve bağımlılık yapıyor
Buna biraz zaman ayırdıktan sonra, işte benim fikrim. Grafikler harika görünüyor, bu yüzden buna uygun, ancak aslında oyun açısından oldukça kötü tasarlanmış. Patronlar zorlukta artmıyor gibi görünüyor, sıfırlamalardan sonra daha hızlı öldürülüyorlar, bu yüzden ilerlemenizi büyük ölçüde yavaşlatıyor. Hikaye ilerlemesi çok yavaş ve 2 günlük orta dereceli oyundan sonra en iyi birleştirmeleri elde edebilirsiniz, ardından yükseltmeler işe yaramaz. Ya yeni kahramanlar eklenmeli ya da savaş formatı değişmeli
Çok güzel bir oyun çünkü oyunları birleştirmeyi seviyorum. 68 ejderhadan 32'sini birleştirdikten sonra çok mutlu oldum. Benden geliştiriciye çok teşekkürler 👍
Bence bu oyun heyecan verici ve harika
Bu oyuna saatler koydum ve daha yeni açtım ve ilerlemem gitti o yüzden 1 yıldız veriyorum eğer yapabilseydim eksi verirdim
bu çok gerçekten Harika bir oyun 🎮💯
güzel oyun ama küçük bir sorunum var daha fazla canavar alabilirim çünkü doluyum ve oda için bir tane silemiyorum. Bu kötü
oynamak kolay
iyi 👍😊 😊
güzel oyun
Mh
g2g
çok eğlenceli seviyorum ama bazen bir eklenti izledikten sonra arabelleğe almaya başlıyor ama sonra onu seviyorum.
Harika oyun, cidden, reklamların yüzünüze çarptığı ve hiçbir hikayenizin olmadığı birleştirme oyunlarından biri değil. Bu oyunun siz oynadıkça ilerleyen bir hikayesi var ve ödül almak istemediğiniz sürece reklam izlemek zorunda değilsiniz. Yüzünüze ödül reklamları koymuyorlar, bu oyun kesinlikle tavsiye edilir.
Bu oyun eğlencelidir, ancak örneğin canavarı daha güçlü bir şekilde ortaya çıkarmak istediğinizde söylemek istediğinizde, çok pahalıdır ve yumurtlama oranı da artar.
neşe hoş
Bu zaman kaybı, birçok kez atıldım ve ilerlemem kurtarmadı
Günlük ödüllerin bir düzeni vardır, stratejilerinizi kontrol edersiniz, ne yapacağınızı kolayca anlarsınız ve bonuslar. Sınırlı zamanları yoktur ve bunları ne zaman kullanacağınızı seçebilirsiniz! Ancak ses efektlerinin bazı yükseltmelere ihtiyacı var. Yine de harika bir oyun! geliştiriciler yaşasın! Oh evet VE bir albüm ve hikaye var!
Önemli değil
30 aldığımda hiçbir ek yok, daha sonra herhangi bir zorunlu ekleme olup olmadığını bilmiyorum ama grafikler INSANE
Kaydedilmiş bir ilerleme olmadığı için yeni bir cihazda alışveriş yaptım ve her şeyi kaybettim. Neden kaydetme veya aktarma yeteneği yok?
güzel ve basit bir oyun sevimli ve ilginç canavarlar.