Post by cesbtowsselwaimi on Feb 9, 2022 9:13:58 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj vairāk monētu ▞▞▞
▞▞▞ Survival on Raft: Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Šī spēle kopumā ir diezgan laba nekā citas plostu spēles. Bet vislabākā daļa, kas man patīk šajā jautājumā, ir grafika, kas izskatās jauki, bet mans LG Harmony 4 aizkavējas, kad es to uzlieku uz "All" un "hard only", bet man patīk spēle. Es ieteiktu lejupielādēt šo spēli!!!!!
Man patīk šī spēle, tā patiešām ir jautra, bet, mēģinot spēlēt vairāku spēlētāju režīmā, man ir jāievada spēles adrese, un es nezinu, kāda ir spēles adrese.
Es būtu piešķīris šai spēlei augstāku punktu skaitu, jo spēle man patiešām patika, grafika ir jauka, skaņas ir patīkamas. Es ienīdu kavēšanos, bet jūs varat viegli iziet no spēles un turpināt. MANA LIELĀKĀ PROBLĒMA IR, kāda jēga? Man ir LVL 25, man nav nekā cita, ko dabūt. Vai mani izglābs laivas vai lidmašīnas, kas dosies garām manai milzīgajai mājai, kas peld okeānā? To ir diezgan grūti palaist garām. Vai es beidzot uzpeldīšu uz salu? Kā... kāda jēga pēc 25. līmeņa?!
Šķita, ka spēle varētu būt jautra, taču tā neļāva man progresēt tālāk par ūdens savācēja izgatavošanu. Spēle man lika ielikt krūzīti un tad dēļus. Krūze bija pietiekami viegli izdarāma, bet nav iespējas, kā ievietot dēļus. Ps: spēle man lika ievietot krūzi ūdens savācējā un pēc tam ievietot dēļus kolektorā. Es varēju ievietot kausu bez problēmām. Dēļi, ko es nevarēju, visā savācējā meklēja vietu, kur to izdarīt, bet nevarēju atrast vietu.
Apraksti: Autostāvvieta Multiplayer - autostāvvietas simulators, kurā ir ne tikai plašs misiju, apstākļu un aprīkojuma komplekts, bet arī vairāku spēlētāju
Ļoti ienīst, ka nav informācijas pogas par priekšmetu sagatavošanu, kam tie ir paredzēti un kā tos izmantot. Man jau kādu laiku ir atslēgta ūdens tvertne un vairākas reizes lija lietus, un man ir uzbūvētas apmēram 20 tvertnes, taču nezinu, kā tās izmantot, un tās neko neražo. Šādas lietas nedaudz sabojā spēli
Tas tiešām ir labs, taču jums vajadzētu būt iespējai nomainīt vienumus, jo es nomiru, lai gan man bija sacepusies zivs un es nevarēju pārslēgt un ēst zivis. Es domāju, ka man bija mazs izsalkums un es dabūju zivi, bet, kad sapratu, ka esmu zivi jau pagatavojusi un atstāju to, mans inventārs bija pilns un manas krūtis bija pārāk, tāpēc es nevarēju neko darīt.
Whatcraft pixel games offline APK 47 Download Android
Draugs! Kas notiek ar šīm izdzīvošanas spēlēm? Nav nevienas spēles, kas nesabojātu vienu un to pašu. Lai tā būtu lieliska izdzīvošanas spēle. Neapgrūtiniet visu. Padariet to reālistisku, bet ne pilna laika darbu. Šī spēle ir vistuvāk, taču tā joprojām ir smieklīgi stulba. Haizivis ne vienmēr uzbrūk, un jūs varat izdzīvot ilgu laiku bez ēdiena un ūdens. Ko tik grūti saprast!?
Man patīk spēle. Es nevaru dot piecas zvaigznes, jo nevaru dabūt barošanas bloku, lai saņemtu pavadzīmes. Esmu nosūtījusi jums e-pastu, bet nesaņēmu atbildi. Man vairs nav jēgas spēlēt spēli.
Games survival horror android, Urban pipeline long length cargo shorts, ... Best ouya games multiplayer, Good sam ers app, Mataura river fly fishing guides,
Papildu sloti, kurus esmu iegādājies, pazūd katru reizi, kad spēle tiek atjaunināta. Atjauninājums 28.09.21. Tas tikko notika vēlreiz, brīdiniet, ja maksāsiet par kaut ko, tas tiks noņemts
Pagaidām spēle ir ļoti laba, bet jūs nevarat pārvietot plostu, un haizivs ir pārāk agresīva, kad jūs iekāpjat ūdenī, lūdzu, pievienojiet arī salas un buru, lai spēlē varētu būt vairāk piedzīvojumu. spēles sākumā (lūdzu, pievienojiet vairāk rīku un priekšmetu un regulāru veselību haizivīm, lai tā nebūtu neuzvarama, un dodiet jums priekšmetus, nogalinot vairāk haizivju)
Es spēlēju šo spēli un domāju, kāpēc jūs izmantojat salas skeneri, bet tas nenoved jūs uz salu, un rīks, ko es vēlos, ir ziedi un krāsu spaiņi
Nav pietiekami izskaidrots, ko un kā darīt. Iespējams, tas būtu vienkāršāk ar vecmodīgu prieka nūju vai rokas kontrolieri, nevis mobilo ierīci. Viņi kaut ko izskaidrotu ļoti ātri un tikai vienu reizi. Es to nesapratu un nevarēju atrast neko, kas pēc tam man pateiktu, kā kaut ko darīt. Padarīja neiespējamu spēles progresu. Tomēr tas sākas ar lielu potenciālu.
Ocean Survival: Multiplayer
Es dotu nulles zvaigznes, ja varētu. Es pat nevaru atvērt spēli vēlreiz. Man bija jāmeklē, lai izdomātu, kā novietot stulbos dēlus uz ūdens attīrītāja, bet bez noderīgiem rezultātiem. Šī spēle būtu patiešām jautra, ja tā patiešām darbotos.
Рафт: Выживание на плоту Симулятори evis
Survival on Raft: Multiplayer Simulācijas spēles tpd
Spēle ir patiešām jautra, bet dažas lādes nevar atvērt, un tās, kurām ir kodi, es nezinu, kur atrodas koda ziņojumi, un es skatos pa visu salu un nevaru atrast neko par kodu. Papīrus uz salas ir grūti lasīt. Un vēlas tanks pat neko nedara. Bet es ceru, ka jūs tam pievienosit vēl citas lietas. Tāpat kā ieroči un pirāti un citas lietas, ar ko nogalināt haizivi. Un tas atgriežas ātri. Pirmā lieta, ko es to nogalinu. Pēc 30 sekundēm tas ir atpakaļ.
Lieliska spēle, lai gan ir dažas kļūmes un pēc noteikta brīža ir mazliet garlaicīgi. Viena no labākajām mobilajām spēlēm, ko līdz šim esmu spēlējis, ir daži veidi, kā tā varētu būt labāka, taču tas lielākoties ir tikai mans viedoklis.
ES mīlu šo spēli. Jums ir iespēja būt tik radošam, cik vēlaties. Viss, ko es mainītu, būtu iegūt rīkus, kas kalpotu ilgāk, un vairāk krājumu. Bet tā ir ļoti jautra spēle, un man tā ļoti patīk.
Tā bija lieliska spēle, taču atgriezos spēlē, un lielākā daļa krājumu ir pazuduši. Gandrīz tā, it kā tas būtu atjaunots tālu pagātnē. Pat plosts ir pa pusei uzbūvēts no vietas, kur tas bija. Tagad atinstalēšu, jo man nav vēlēšanās atjaunot.
Par šo lietotni: Šeit ir vēl viens lielisks APP Raft Survival: Multiplayer 30.0 2019 Android 4.1+ un jaunākām versijām. Šis APP ir uzskaitīts Simulācija
Man ļoti patika šī spēle, taču problēma ir tā, ka tad, kad viss ir atbloķēts, tas arī viss. Spēle ir uzvarēta. Jā, jūs joprojām varat būvēt lietas, bet jūs uztraucaties, kad esat vienīgais uz plosta. Kad esat sasniedzis 25. līmeni, jums vajadzētu būt iespējai turpināt. Tāpat kā atklāt jaunus izaicinājumus. Varbūt atrod kādu cilvēku. Grūtniece, tāpēc viņa nevar palīdzēt, un viņa ēd ēdienu. Šajā brīdī nevajadzētu būt grūti iegūt pārtiku. Rediģēt: domāju, ka viņi ir atjaunināti, un tagad manas lietas ir pazudušas. Viņi neņēma vērā manus padomus, tik dzēšot. Tagad garlaicīgi.
lejupielādējiet Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator Game apk android, Izdzīvošanas spēles: mēģiniet ... Ocean Survival: Multiplayer - Simulator APK
Mother Simulator: Virtual Baby Simulasi sdb
Bija patīkami kādu brīdi, līdz izdarīju visu, kas bija jādara. Tiku līdz 25 LVL, atbloķēju visu, izgatavoju metāla šķēpus un nogalināju tonnas haizivju, atradu lāpu un daudz munīcijas, izveidoju daudzus resursu tīklus, tāpēc priekšmetus nevajadzēja tik daudz, izaudzēju palmas kokosriekstiem, izveidoju jauku pamatni ar 3 lietus. kolektori un 3 ūdens tvertnes tik knapi vairs ūdens vārās utt. Tas viss, un es varu saskaitīt stundas, kas pagāja uz vienas rokas. (Izstrādājot atsevišķi, nevis izmantojot "izstrādāt visu", tas ievērojami paātrina izlīdzināšanu). Ātri kļuva blāvi.
Kāpēc šī spēle joprojām nesaglabā progresu un neizdzēš vienumus no manas lādes \inventāra? Atklāti sakot, tas ir nomākta.
Spēle ir patiešām jautra, tā ir vienkārša, patiesībā vienīgais, par ko jums jāuztraucas, ir mirst no slāpēm, nevis haizivs, un tā izskatās tieši tāpat kā attēlos, jo tā nav viltota.
Survival on Raft: Multiplayer Simulācijas spēles tpd
Diezgan patīkami, es neko daudz no šīm spēlēm negaidīju atsauksmju dēļ, bet nezaudējiet drosmi. Izmēģiniet to, tas ir diezgan jautri, taču manai ierīcei tas diezgan ātri iztukšo akumulatorus. Būtu lieliski, ja jūs turpinātu to atjaunināt, jo tam ir potenciāls ^^
Spēle ir jautra, izņemot vienu lietu. Tas ir traki nomākta, ja jums ir jācīnās ar haizivi vai jādara kaut kas cits, bet vadības ierīces nereaģē pareizi aptuveni 15% gadījumu. Es pavadīju veselu minūti, mēģinot vienā brīdī kaut ko izkustināt no krūtīm. Bet, izņemot to, tas ir izklaidējoši.
labai spēlei ir nepieciešams iestatījums, lai tastatūra būtu pieejama manam Chromebook datoram, taču tā ir laba. Esmu spēlētājs, kurš izmanto wasd kā labas vadības ierīces, taču, ja jūs varētu to ieviest jaunākajā atjauninājumā, es būšu priecīgāks, taču turpināšu darīt labu darbu.
sākumā es domāju, kāds jauks relaksējošs mājas laivu būvētājs, bet man ātri beidzās dēļi un nebija iespējas dabūt vairāk, jo viss bija neaizsniedzams.kamēr haizivs ir aizņemts ar ūdens, pārtikas un preču iegādi, manu plostu pamazām iznīcina. šādi var paaugstināt frust faktoru. Arī tad, ja tas ir paredzēts bērniem, haizivs manās acīs ir pārāk šokējoša, taču izlemiet paši, bērni. atsāļotājs ir lielisks, gribu redzēt vairāk tādu pamācošu ierīču kā šī. lietus laikā es noliktu spaini btw :]
Slikti izgatavots. Es nevarēju uzņemt ūdeni, kas man bija vairākas reizes, tas bija apgrūtinoši, un šī spēle nav neviena tā vērta, lai spēlētu. Tas ir kā zelta spēle ar āķi un spole, izņemot ar krājumiem okeānā, kad haizivs uzbrūk jūsu plostam. Pēc kāda laika ļoti garlaicīgi.
Ļoti klibs Kāpēc jūs nevarat pārvietoties uz priekšu un atpakaļ kā parasti, man uzbrūk haizivs, un tā vietā, lai virzītos uz priekšu, jūs skatāties uz leju, nē, nē, tad jūsu plosts aizdegas pēc ūdens vārīšanas, tam ir jābūt visu laiku trakākajam spēles iestatījumam
Šai spēlei ir potenciāls. Bet tai trūkst vienas lietas: stāsta. Vienīgais šīs spēles "stāsts" ir apmācība. Nav nekādu uzdevumu. Pēc apmācības pamatā ir tikai iegūt pietiekami daudz koka, lai izveidotu lielāku plostu. Pēc kāda laika tas kļūst patiešām garlaicīgi. Grafika ir laba, vadības ierīces ir diezgan pienācīgas.
Lejupielādēt Survival on Raft: Crafting in the Ocean APK 290 ...